Nit dels Museus 2018

Nit dels Museus 2018

maig 19, 2018 All Day

Un any més obrim les portes per la Nit dels Museus

La Gran Lògia Provincial de Catalunya obrirà de nou, per tercer any consecutiu, les seves portes per la Nit dels Museus, que es celebrarà el proper 19 de maig. Les persones que optin per visitar les instal·lacions de Gran Via, 617, podran contemplar els dos temples on les diferents lògies realitzen les seves reunions, aixó com tota la rica simbologia maçònica.

L’any passat van visitar la Gran Lògia Provincial de Catalunya 2.250 persones. Una xifra similar és la que s’espera aquest any. L’horari serà de set de la tarda a una de la matinada. Els visitants seran atesos per maçons que intentaran respondre a algunes de les preguntes.
La participació a la festa europea de la Nit dels Museus és una oportunitat perquè la maçoneria s’acosti a la societat i trenqui així algunes de les llegendes negres i desinformacions que sovint envolten aquesta organització iniciàtica, que l’any passat va celebrar el seu tricentenari.

Un año más abrimos las puertas para la Nit dels Museus

La Gran Logia Provincial de Catalunya abrirá de nuevo, por tercer año consecutivo, sus puertas para la Nit dels Museus, que se celebrará el próximo 19 de mayo. Las personas que opten por visitar las instalaciones de Gran Via, 617, podrán contemplar los dos templos donde las diferentes logias realizan sus reuniones, así como toda la rica simbología masónica.

El año pasado visitaron la Gran Logia Provincial de Catalunya 2.250 personas. Una cifra similar es la que se espera este año. El horario será de siete de la tarde a una de la madrugada. Los visitantes serán atendidos por masones que intentarán responder a algunas de las preguntas.
La participación en la fiesta europea de la Nit dels Museus es una oportunidad para que la masonería se acerque a la sociedad y rompa así algunas de las leyendas negras y desinformaciones que a menudo rodean a esta organización iniciática, que el año pasado celebró su tricentenario.

 

 

Descargar el tríptico del evento


Aneu a la barra d'eines