Vos dono la benvinguda a la pàgina de la Gran Lògia Provincial de Catalunya, orgànicament, una de les 8 províncies maçòniques de la Gran Lógia de España – Grande Oriente Español, la maçoneria espanyola sense interrupció des 1889.

Som reconeguts per més de 150 Grans Lògies d’arreu del Món amb les que compartim dos antics principis: La Fraternitat Universal i la Tradició Iniciàtica.
Som una Associació legalment establerta, segon les lleis vigents, que té com a membres a homes lliures i de bons costums.
Amb les Iniciacions creem en aquests homes lliures i de bons costums, les condicions adients per rebre la Tradició Antiga preservada per la Maçoneria, que és una Societat Iniciàtica que aspira a la Fraternitat Universal.
Els nostres Valors són la Tolerància, amb l’únic límit de protegir-la dels intolerants. La Solidaritat de compartir el progrés amb tots els éssers humans i promoure la Transcendència Espiritual inherent a l’Ésser Humà. Cerquem una societat futura basada en aquests Valors.
Estem al servei del perfeccionament de l’Ésser Humà i de la pràctica de la Fraternitat universal. Tot plegat en unes comunitats que anomenem Respectables Lògies relacionades entre elles i que treballen en un mateix propòsit: la millora de l’Ésser Humà i de la Societat en general.
Carles Font Jiménez
Respectable Gran Mestre Provincial de Catalunya 
de la Gran Lógia de España –
Gran Oriente Español, la maçoneria espanyola des 1889
Ir a la barra de herramientas