El Oriente, es la publicación gratuita editada por el Equipo de Comunicación de la Gran Logia de España para divulgar la actualidad de la masonería española a través de su formato digital.

Clic aquí para darse se alta a esta publicación digital

Benvinguts a la Gran Lògia Provincial de Catalunya

 

La maçoneria és una fraternitat que aplega a persones de tot el món amb independència de la seva ideologia o creença religiosa. Som els representants a Catalunya de la Gran Logia de España – Grande Oriente Español, institució que agrupa des de 1889 les Lògies del país, amb el reconeixement de les Grans Lògies i Grans Orients regulars de tots els continents.

La Gran Lògia Provincial de Catalunya existeix en virtut del Decret n° 109 de la Gran Lógia de España, datat el 28 de maig de 1985.

La nostra raó de ser és el foment de determinats valors amb l’objectiu de perfeccionar-nos com a persones. El nostre valor més intrínsec és la fraternitat, però també, entre altres, la solidaritat, la igualtat, la llibertat i la tolerància.

Aquests valors els treballem a les Lògies, que és on ens agrupem els maçons per dur a terme els nostres treballs, basats en els símbols heretats de les antigues corporacions medievals de constructors. Si el maçó medieval treballava per enlairar un temple en forma de catedral gòtica, el maçó modern treballa el seu propi temple interior a la cerca de la perfecció i així contribuir a la millora de cada maçó i de la societat en general, tot defensant el progrés.

Convidem a qui ho desitgi a conèixer-nos. Sereu benvinguts.

 

 

Carles Blasco

Respectable Gran Mestre Provincial de Catalunya

de la Gran Lógia de España

Ir a la barra de herramientas