Gran Logia Provincial de Catalunya: 
Asamblea anual de la gran Logia Provincial de Cataluña

Declaración solemne a los gobiernos.

Detener los horrores de la guerra y las desapariciones de niños refugiados.

Hace unos días las noticias relacionadas con los horrores de la guerra, nos han conmocionado y partido el corazón. . Según un informe publicado por europol, 10.000 niños refugiados que habían logrado alcanzar Europa han desaparecido. Esto representa cerca de la mitad de los niños que a lo largo del año 2015 habían regresado no acompañados en Europa.
Imaginemos! Dónde están? Qué es lo que les pasó? Además de el horror de ser expulsados por la guerra en su país de origen, de qué horrores han sido víctimas antes de llegar a la civilización de sueño de la unión europea? La explotación sexual? El tráfico de órganos? La esclavitud? Aquí tienes algunas de las hipótesis que se emiten hoy.

Es inaceptable que estos horrores se producen en el siglo XXI. La Sociedad Europea, y con ella la masonería, no pueden permanecer de brazos cruzados. Debemos movilizar y exigir a las autoridades de investigar para poner fin a esta pesadilla y de tomar medidas para evitar que esto continúa y se repita.
Los niños son las víctimas inocentes de esta gran guerra. Deben escapar a la muerte, ser acogidos y ser protegidos por los países en los que buscan un refugio y un futuro.

 

Fa només uns dies una notícia relacionada amb els horrors de la guerra ens colpia els cors. Segons un informe de l'Europol, 10.000 nens refugiats que havien aconseguit arribar a Europa han desaparegut. Són gairebé la meitat dels menors que durant tot l'any 2015 havien vingut sense acompanyament.
Esgarrifa només pensar-ho. On són? Què ha passat amb ells? De què, a més de la guerra en els seus països d'origen, han estat víctimes en arribar a la somiada civilització de la Unió Europea? Explotació sexual, tràfic d'òrgans, esclavitud laboral... Són algunes de les hipòtesis.
No és acceptable que passin aquests horrors en ple segle XXI. La societat europea, i amb ella la maçoneria, no es pot quedar de braços creuats. Hem d'alçar la veu i reclamar a les autoritats que arribin al fons d'aquest malson i es prenguin les mesures per evitar que segueixi passant.
Els nens són les gran víctimes innocents de la guerra. Tenen dret a fugir de la mort i ser acollits i protegits pels països on cerquen refugi i un futur. Per a això vam fer la Declaració dels Drets dels Nens i tota una legislació internacional que no pot ser, a l'hora de la veritat, paper mullat.
Però és que, a més dels drets legals, hi ha els drets morals. La maçoneria no pot mirar a un altre costat. Els nostres valors i la nostra ètica ens ho impedeixen. Tenim obligacions morals quan hi ha fets que vulneren els drets pels que tant han lluitat molts dels nostres germans al llarg de la història.
És per això que demanem als maçons que s'impliquin en aquest empresa. Volem fer una crida als membres de la nostra institució fraternal perquè des de la responsabilitat del lloc que ocupen als governs, a les oenegés, als mitjans de comunicació, als consells d'administració i estructures empresarials, als sindicats, als partits polítics, als tribunals de justícia, als cossos policials o simplement com a ciutadans amb el dret democràtic d'exigir a tots els nostres representats, treballem i contribuïm a aturar els abusos i injustícies que pateixen els nens i tots aquells éssers humans que pateixen situacions de vulnerabilitat a tot el món.
El Gran mestre de la Gran Lògia Provincial de Catalunya traslladarà l'acord d'aquesta declaració al Gran Mestre de la Gran Lògia d'Espanya amb la demanda que el traslladi a la seva vegada a la resta de Grans Lògies. Demanem a tots els nostres germans amb els que en uneixen deures i valors universals que facin seva aquesta declaració i puguin actuar col·lectivament i individualment per eradicar aquest gran crim contra la humanitat.

 

Barcelona, 6 de febrer de 2016

 

 

 

 

Hoy en día, algunas personas se confunden al intentar obtener medicamentos en línea recta porque no saben cómo hacerlo. Con el mercado inundado con diferentes empresas de venta de remedios de buceo, la compra de medicamentos de la WEB ya no es un sueño para la mayoría de nosotros. Hay algunos medicamentos para cada dolencia. Muchos ciudadanos estadounidenses piensan en "http://zithromax.me/es/zithromax-500mg.html". ¿Cuál es la información adicional más importante que usted tiene que discutir con su profesional de la salud acerca de "zitromax 500 mg"? El factor muy importante que usted tiene que buscar es "zitromax 500mg". Mientras que el genérico se acreditación con la mejora de náuseas, también puede causar problemas en la cama. Ciertos pacientes que usan este genérico generalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Hable con su farmacéutico sobre todo la eliminación adecuada de su medicamento.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.