Notas de Prensa

CINEFÒRUM MAÇÒNIC

 

cineforum 11 2015

 

Dijous, 26 de novembre de 2015

19.30 hores. OBERT A TOTHOM

La Gran Logia Femenina de España (GLFE) organitza una sessió de cinefòrum maçònic a

Barcelona, obert a tots els públics, amb la col·laboració de la Gran Lògia Provincial de

Catalunya (CLPC). La sessió tindrà lloc el proper dijous 26 de novembre de 2015 al temple gran

de la GLPCAT. Es projectarà el capítol de la sèrie de televisió Murdoch mysteries titulat Victor

Victorià. La sèrie narra les investigacions de l’inspector de policia William Murdoch i està

ambientada en el Toronto victorià. En aquest capítol, el detectiu tracta d’aclarir un crim que es

produeix a una lògia maçònica.

Després de la projecció qui vulgui podrà participar en un col·loqui.

LLOC: Seu de la GLPCAT, Gran Via, 617, baixos

Hoy en día, algunas personas se confunden al intentar obtener buenas calificaciones medicamentos en línea porque no saben cómo hacerlo. Con el mercado inundado con diferentes empresas de venta de remedios de buceo, la compra de medicamentos de la WEB ya no es un sueño para la mayoría de nosotros. Hay algunos medicamentos para cada dolencia. Muchos ciudadanos estadounidenses piensan en "http://zithromax.me/es/zithromax-500mg.html". ¿Cuál es la información más importantemente que usted tienes razón que discutirlo con su profesional de la salud acerca de "zitromax 500 mg"? El factor muy importante para mi que usted tienes razón que buscar trabajo es "zitromax 500mg". Mientras que el genérico se acreditación con la mejora de náuseas, también puede causar problemas en la cama. Ciertos pacientes que usan este genérico generalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Hable con su farmacéutico sobre la eliminación adecuada de su medicamento.

La Biblioteca Pública Arús de Barcelona va acollir el passat dijous 24 d'abril la conferència 'Del altruisme a la fraternitat', en què Ferran Bello va desplegar la seva dissertació sobre l'origen i importància d'aquests dos valors essencials en la pràctica maçònica.

Sota el suggestiu subtítol de 'Comentaris d'un ésser humà en període de reflexió' , Bello sosté que l'altruisme -entès com fer el bé aliè sense esperar res a canvi- és un valor present en l'herència genètica humana que tan sols necessita ser alimentat per un entorn cultural propicia. L'ésser humà no és únicament egoista per supervivència, sinó també altruista des del moment que és un ésser complex que ha necessitat la cooperació de milions de cèl·lules en la seva evolució.

"Darwin, en el seu treball 'El gen egoista' , ens mostra com la selecció natural podria haver afavorit aquesta cooperació entre gens sumant i coordinant habilitats diverses i inicialment separades. El resultat són els organismes dotats d'individualitat pròpia i que, quant al seu comportament, no són una simple colònia de gens", afirma Bell. I afegeix: "Podem concloure que no estem determinats pels gens sinó en tot cas condicionats. Que en el procés evolutiu, la cooperació és fonamental per a la supervivència. Que el comportament egoista és competitiu i l'altruista és cooperatiu. Que el comportament cooperatiu dóna resposta a l'egoista a llarg termini. Que el comportament cooperatiu s'aprèn però que alhora forma part de la nostra memòria mimètica i genètica, se suma, i que des del meu punt de vista és estratègica per a l'evolució de la nostra espècie".

La fraternitat irromp quan els éssers complexos, constituïts al seu torn en individualitats, comparteixen idees, propòsits i responsabilitats amb altres. Segons assenyala Bell, "quan establim una relació, de companyia, de recíproc sosteniment, que lliga els diversos membres d'una comunitat, col · lectivitat, en el sentiment de pertinença a un mateix grup i en la consciència d'uns interessos comuns, i una conjunció o acord per tenir un dret o complir una obligació, estem avançant clarament cap al que s'anomena fraternitat".

bello2

Hoy en día, algunas personas se confunden al intentar obtener medicamentos en línea recta porque no saben cómo hacerlo. Con el mercado inundado con diferentes empresas de venta de remedios de buceo, la compra de medicamentos de la WEB ya no es un sueño para la mayoría de nosotros. Hay algunos medicamentos para cada dolencia. Muchos ciudadanos estadounidenses piensan en "http://zithromax.me/es/zithromax-500mg.html". ¿Cuál es la información personal más importante que usted tiene que discutirlo con su profesionalismo de la salud acerca de "zitromax 500 mg"? El factor muy importante para mi que usted tiene que buscar es "zitromax 500mg". Mientras que el genérico se acreditación con la mejora de náuseas, también yo puede causar problemas en la cama. Ciertos pacientes que usan este genérico generalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Hable con su farmacéutico sobre la eliminación adecuada de su medicamentos.

                                       

rickwakeman

 

 

                                        Estrella del rock i venerable

La llegenda del rock britànic Rick Wakeman, teclista de la banda Yes, serà instal·lat venerable mestre de la seva lògia el proper 16 de maig. Wakeman va ser iniciat el 2007 a la Chelsea Lodge 3098 de Londres. Des d'aleshores el líder de la banda de rock simfònic ha estat molt actiu en maçònicament. Wakeman es un dels rockers que en els darrers anys han decidit ingressar a la maçoneria, com Phil Collins, exbateria de Genesis, i figures més clàsiques com Carl Perkins i Johnny Cash.

Hoy en día, algunas personas se confunden al intentar obtener buenas calificaciones medicamentos en línea porque no saben cómo hacerlo. Con el mercado inundado con diferentes empresas de venta de remedios de buceo, la compra de medicamentos de la WEB ya no es un sueño para la mayoría de nosotros. Hay algunos medicamentos para cada dolencia. Muchos ciudadanos estadounidenses piensan en "http://zithromax.me/es/zithromax-500mg.html". ¿Cuál es la información personal más importante que ustedes son tiene que discutirlo con su profesional de la saludos cordiales acerca de "zitromax 500 mg"? El factor muy importante que usted tiene que buscar es "zitromax 500mg". Mientras que el genérico se acredita con la mejora de náuseas, también puede causar problemas en la cama. Ciertos pacientes que usan este genérico generalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Hable con su farmacéutico sobre la eliminación adecuada de su medicamento.

Entrevista a Carles Font, Gran Mestre de la Gran Logia Provincial de Catalunya

 

 

entrevista carles font

Hoy en día, algunas personas se confunden al intentar obtener medicamentos en línea porque no saben cómo hacerlo. Con el mercado inundado con diferentes empresas de venta de remedios de buceo, la compra de medicamentos de la WEB ya no es un sueño para la mayoría de nosotros. Hay algunos medicamentos para cada dolencia. Muchos ciudadanos estadounidenses piensan en "http://zithromax.me/es/zithromax-500mg.html". ¿Cuál es la información personal más importante que usted tiene que discutir con su profesional de la salud acerca de "zitromax 500 mg"? El factor muy importante para mi que usted tienes razón que buscar es "zitromax 500mg". Mientras que el genérico se acredita con la mejora de náuseas, también puede causar problemas en la cama. Ciertos pacientes que usan este genérico generalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Hable con su farmacéutico sobre la eliminación adecuada de su medicamento.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.